Groeifinanciering voor succesvolle Yoghurt Barn keten

22-02-2017

Op 22 februari 2017 heeft MBO & Groei Fonds een belang genomen in Yoghurt Barn, een snel groeiende food-retail keten. Er zijn al tien Yoghurt Barn vestigingen verspreid over het land. Vanwege het succes willen de oprichters de komende periode in meerdere grote en middelgrote steden locaties / Barns openen.

Paul van Logtestijn, partner MBO & Groei Fonds over de participatie :
“Wij hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met de bevlogen oprichter van de onderneming, Wouter Staal. Wouter en zijn vrouw hebben een passie voor yoghurt en gezond eten. Beiden zijn gedreven ondernemers met visie, oog voor kwaliteit maar ook voor detail. Wij gaan hen met plezier helpen om de groeiplannen te financieren en zullen waar mogelijk en gewenst met hen mee denken en helpen.”

Over Yoghurt Barn
Yoghurt Barn is een lunchroom keten op toplocaties in steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag waar biologische zuivel centraal staat. Gasten kunnen de hele dag door kiezen uit een groot scala aan heerlijke yoghurt specialiteiten. De huiskamerachtige omgeving maakt het tot populaire ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Men komt van heinde en ver voor hun Brunch en High Tea. De komende periode zullen nieuwe vestigingen geopend worden; de eerste in Nijmegen en Leiden volgt snel hierna.