MBO & Groei Fonds participeert in You Sure

10-04-2014

Groei ambities Just for Us realiseerbaar door participatie MBO & Groei Fonds
Minderheidsbelang middels kapitaal verstrekking

Ab van Urk, partner MBO & Groei Fonds over de ondernemers achter Just for Us
“De oprichters van Just for Us waren jarenlang werkzaam voor assurantietussenpersonen. Zij hebben in deze periode veel ideeën opgedaan om de traditionele bedrijfsvoering in deze branche te kunnen verbeteren.  In 2011 voegden zij de daad bij het woord met de oprichting van You Sure B.V., juist in de tijd dat er steeds strengere eisen aan assurantietussenpersonen werden gesteld.
Redenen voor hun succes zijn onder andere hun innovatievermogen, de uitstekende backoffice en het goed opgeleide team. Met regelmaat acquireren ze assurantieportefeullies en voegen ze hun waarde toe. Klanten weten dit te waarderen en Just for Us weet nu al  jaar-in-jaar-uit te groeien, tegen alle markttrends in.”

 Over Just for Us
DIN Assuradeuren en You Sure zijn de meest bekende merken van Just for Us. DIN Assuradeuren is gevolmachtigd om producten van gerenommeerde verzekeraars onder hun eigen merk te verkopen. You Sure is een innovatieve assurantietussenpersoon met vestigingen in Puttershoek, Ridderkerk, Nieuw Vennep, Heerhugowaard en Heerjansdam. You Sure onderscheidt zich door hun snelheid, persoonlijke benadering en service.