Marques Vormmakers - Meebouwen aan succes

01-07-2014

Op 1 juli 2014 is het MBO & Groei Fonds een samenwerking aangegaan met Marques Vormmakers, ontwerpers en bouwers van stands en interieurs. Met deze nieuwe participatie worden zowel groei als een management buy-­out gefinancierd. Een schot in de roos voor het MBO & Groei Fonds. Beide partijen delen de ambitie om verder te bouwen aan het succes van de klanten en de eigen onderneming.

Ab van Urk, partner MBO & Groei Fonds over deze nieuwe participatie:
“Als je mij twee jaar geleden bij de start van ons fonds had gevraagd of een standbouwer in het profiel paste, had ik waarschijnlijk geaarzeld. In het eerste gesprek met de ondernemer werd echter al snel duidelijk dat we te maken hadden met een goede ondernemer die ook in het moeizame economische klimaat van de afgelopen jaren in staat is geweest een mooi rendement te maken. Marques Vormmakers kent een creatieve omgeving, levert onderscheidende producten en is een waardevolle aanwinst voor onze portfolio.”

Over Marques Vormmakers
Marques Vormmakers ontwerpt en realiseert ruimtelijke presentaties in de breedste zin van het woord. Ze maken stands, interieurs, mobiele presentaties, showrooms maar richten bijvoorbeeld ook musea in. Marques Vormmakers is sterk in het op heldere en krachtige wijze overbrengen van een verhaal. Voor de Rabobank ontwierp en bouwde Marques Vormmakers een prachtige stand in het Holland Heineken Huis.

Over MBO & Groei Fonds
Het MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-­Out of voor Groei. Eén van de drijfveren achter het MBO & Groei Fonds is het waarborgen van de continuïteit van familiebedrijven. Het Fonds werd opgericht in de zomer van 2012 en onderscheidt zich ‘als ondernemers voor ondernemers en passie voor het Nederlandse familiebedrijf’. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-­-bedrijven. Deze zesde deelneming van het MBO & Groei Fonds kwam tot stand via de huisbankier bij Rabobank Rijnstreek.