Groeifinanciering voor IT onderneming Gen25

08-09-2015

Per 4 september participeert het MBO & Groei Fonds (MGF) in de succesvolle IT onderneming Gen25. Gen25 is een partner van Salesforce en ontwikkelt applicaties en branche specifieke oplossingen voor haar klanten op het Salesforce platform. Met de kapitaal verstrekking van MGF kan Gen25 voldoen aan de groeiende vraag vanuit de markt.

MGF krijgt een minderheidsbelang in de organisatie.
Ab van Urk, partner MBO & Groei Fonds over Gen25:
“Het team van Gen25 kenmerkt zich door enorme IT-expertise en klantgerichtheid. In de afgelopen jaren heeft Gen25 een indrukwekkende portefeuille met gerenommeerde klanten, zoals KLM, Spaces, Schiphol en Naturalis weten op te bouwen. Zij hebben aangetoond waardevolle applicaties te kunnen realiseren die aansluiten bij de vragen van hun klanten. Deze nieuwe deelneming is een waardevolle aanvulling op onze portefeuille.”

Over Gen25
Gen25 is opgericht door Gijs Martens en gevestigd in Amsterdam. Gen25 implementeert Salesforce (één van de grootste Cloud-leveranciers) en ontwikkelt applicaties op het Salesforce platform. Met deze financiering kan het team substantieel worden uitgebreid, kunnen de drie recente initiatieven Booker25, Subscription25 en Tickets25 verder worden doorontwikkeld en kan een internationale groei verwezenlijkt worden.

Over MBO & Groei Fonds
Het MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-Out of voor Groei. Eén van de drijfveren achter het MBO & Groei Fonds is om de continuïteit van familiebedrijven te waarborgen. Het Fonds werd opgericht in de zomer van 2012 en onderscheidt zich ‘als ondernemers voor ondernemers en passie voor het Nederlandse familiebedrijf’. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-bedrijven.

Contact
Veilinghavenkade 2
3521 AK Utrecht
T: 030 8888010