Participaties

Hieronder is meer informatie over onze huidige participaties te vinden. 

Burst
21-09-2017

Burst is een digitaal bureau van een andere orde. Er werken moderne ambachtslieden. Sociale technici. Ze gebruiken hun hersens, harten en handen om merken en consumenten dichter bij elkaar te brengen. Vanuit data en inzichten ontwerpt en ontwikkelt Burst digitale producten van het hoogste niveau.

Burst groeit explosief sinds 2008 en werd drie keer achter elkaar verkozen tot snelst groeiende digitale bureau in Deloitte’s Fast 500. Met een internationaal team van makers en denkers werken ze nauw samen met opdrachtgevers uit meer dan 60 landen om toegevoegde waarde te blijven bieden aan hun klanten. Steeds weer, steeds meer.

Lees meer op www.burst-digital.com

Yoghurt Barn
22-02-2017

YoghurtBarn is een keten van trendy lunchrooms op toplocaties in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag. Klanten kunnen kiezen uit een groot scala aan heerlijke yoghurtjes. De huiskamerachtige omgeving maakt het tot populaire ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Klanten komen van heinde en ver voor hun High Teas. De oprichters en eigenaars zijn gedreven en ambitieus en willen in elke grote gemeente een vestiging openen. Maar bovenal zijn ze gepassioneerd van yoghurt! 

Lees meer op www.yoghurtbarn.nl

Le Credit Group
01-06-2016

Le Credit Group (LCG), opgericht in 2007, levert gebruiksvriendelijke kassasystemen en cashless betaaloplossingen. Met het merk Le Credit Sportif richten de ondernemers zich op bestuurders en vrijwilligers van sportverenigingen. Het kassasysteem kenmerkt zich door gebruikersgemak voor de vrijwilligers en betere controle. Meer dan 1100 lokale sportverenigingen maken er inmiddels gebruik van.
Met de nieuwere merken Counterpay, Knip en Le Credit Sportif XL bedient de onderneming inmiddels ook met succes andere marktsegmenten zoals horeca, zorg- en onderwijsinstellingen. LCG is ook actief bij stadions en evenementen.

Lees meer op www.lecreditsportif.nl

Locatus
14-12-2015

Locatus verzamelt al ruim 15 jaar zelf informatie over alle winkels en consumentengerichte, dienstverlenende bedrijven. Dus van modewinkel tot kapper of van restaurant tot benzinestation. Veldwerkers bezoeken en onderzoeken jaarlijks alle winkelgebieden in de Benelux, en steeds meer winkelgebieden in de grote Europese steden.

Locatus registreert gegevens, zoals (winkel)naam, winkelverkoopvloeroppervlak, formule en branche. Naast informatie op pandniveau bevat de database ook gegevens over winkelgebieden, verzorgingsgebieden, passanten, digitale plattegronden en analysetools. Deze retailinformatie helpt retailers, banken, vastgoedpartijen en gemeenten om de juiste beslissingen te nemen over winkel(locatie)s.

Lees meer op www.locatus.com

Gen25
04-09-2015

Per 4 september participeert het MBO & Groei Fonds (MGF) in de succesvolle IT onderneming Gen25. Gen25 is een partner van Salesforce en ontwikkelt applicaties en branche specifieke oplossingen voor haar klanten op het Salesforce platform.

Lees meer op www.gen25.com

Bio-Connect
01-09-2015

Bio-Connect, opgericht in 2004, is een gespecialiseerd distributeur van life-science reagentia. De markt waarin Bio-Connect opereert, Life Sciences and Health, is uitgeroepen tot een van de 9 topsectoren.

Lees meer op www.bio-connect.nl

MarquesVormmakers
01-07-2014

MarquesVormmakers ontwerpt en realiseert ruimtelijke presentaties in de breedste zin van het woord. Ze maken stands, interieurs, mobiele presentaties, showrooms maar richten bijvoorbeeld ook musea in. Marques Vormmakers is sterk in het op heldere en krachtige wijze overbrengen van een verhaal. Voor de Rabobank ontwierp en bouwde Marques Vormmakers een prachtige stand in het Holland Heineken Huis.

Lees meer op www.marquesvormmakers.nl

You Sure
01-04-2014

DIN Assuradeuren en You Sure zijn de meest bekende merken van Just for Us. DIN Assuradeuren is gevolmachtigd om producten van gerenommeerde verzekeraars onder hun eigen merk te verkopen. You Sure is een innovatieve assurantietussenpersoon met vestigingen in Puttershoek, Ridderkerk, Nieuw Vennep, Heerhugowaard en Heerjansdam. You Sure onderscheidt zich door hun snelheid, persoonlijke benadering en service.

Lees meer op www.yousure.nl

Modulo
01-07-2013

Modulo is een jonge, dynamische organisatie met een duidelijke visie op de circulaire economie. Zij heeft de afgelopen jaren in Nederland en Duitsland een mooie groei doorgemaakt. Modulo is een professionele organisatie voor advies, ontwerp en realisatie van innovatieve milieustraten. Klanten zijn de gemeenten, de industriële- en de zorgsector. Modulo is marktleider in Nederland. Inmiddels zijn 12 nieuwe milieustraten gebouwd. In 2013 zijn o.a. projecten voor de gemeenten Zaanstad, Woerden, Stadtreinigung Hamburg (DLD) en het Academisch Ziekenhuis Maastricht opgeleverd. De komende jaren verwacht Modulo een toenemende vraag naar revitalisering van bestaande milieustraten als gevolg van veranderende wetgeving.

Lees meer op www.modulo-milieustraten.nl

Mat-tech
01-01-2013

Mat-tech is een specialist op het gebied van hightech solderen. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen. Mat-tech Development & Testing is gespecialiseerd in de ontwikkeling, optimalisatie en toepassing van allerlei soldeertechnieken. Mat-tech Production produceert in opdracht van derden hightech soldeerwerk. Het in Son gevestigde bedrijf heeft een internationaal klantenbestand.

Lees meer op www.mat-tech.com