Participaties

Lees meer over onze huidige participaties: 

T&A Survey
27-09-2018

T&A Survey, opgericht in 1992, is een onafhankelijk, specialistisch en technisch vooruitstrevend bodemonderzoeksbureau. T&A voert milieukundig, geofysisch, explosieven en archeologisch (water-)bodemonderzoek uit, ook met drones. Tevens ontwikkelt T&A geofysische soft- en hardware en is T&A actief op het gebied van geothermie. T&A beschikt over een multidisciplinair, goed opgeleid team en heeft de nieuwste geofysische meettechnieken in huis om de beste oplossing te kunnen bieden voor haar opdrachtgevers.

Lees meer op www.ta-survey.nl

Kanters Special products B.V.
01-08-2018

Diergezondheid is zeer actueel. Al sinds de jaren tachtig richt Kanters Special products BV zich op onderzoek en ontwikkeling van natuurlijke middelen die inzetbaar zijn in de veehouderij. Zo werden natuurlijke alternatieven voor antibiotica gelanceerd als stap in de strijd tegen resistentie voor antibiotica. Daar werd de afgelopen jaren een scala aan producten aan toegevoegd. Het betreffen in alle gevallen vloeibare voedingssupplementen die een positieve bijdrage leveren aan de ondersteuning van de diergezondheid en ook leiden tot verbetering van het bedrijfsresultaat.

Lees meer op www.kanters.nl

Burst
21-09-2017

Burst is een digitaal bureau van een andere orde. Er werken moderne ambachtslieden. Sociale technici. Ze gebruiken hun hersens, harten en handen om merken en consumenten dichter bij elkaar te brengen. Vanuit data en inzichten ontwerpt en ontwikkelt Burst digitale producten van het hoogste niveau.

Burst groeit explosief sinds 2008 en werd drie keer achter elkaar verkozen tot snelst groeiende digitale bureau in Deloitte’s Fast 500. Met een internationaal team van makers en denkers werken ze nauw samen met opdrachtgevers uit meer dan 60 landen om toegevoegde waarde te blijven bieden aan hun klanten. Steeds weer, steeds meer.

Lees meer op www.burst-digital.com

Yoghurt Barn
22-02-2017

YoghurtBarn is een keten van trendy lunchrooms op toplocaties in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag. Klanten kunnen kiezen uit een groot scala aan heerlijke yoghurtjes. De huiskamerachtige omgeving maakt het tot populaire ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Klanten komen van heinde en ver voor hun High Teas. De oprichters en eigenaars zijn gedreven en ambitieus en willen in elke grote gemeente een vestiging openen. Maar bovenal zijn ze gepassioneerd van yoghurt! 

Lees meer op www.yoghurtbarn.nl

Twelve
01-06-2016

Twelve is de vertrouwde en ervaren speler op het gebied van betaaloplossingen. Het bedrijf werd in 2007 opgericht onder de naam Le Credit Sportif, later uitgebreid met de zusterbedrijven Credit Sportif XL, Counterpay en KNIP Cashless Events. Per 1 mei 2018 is het bedrijf verder gegaan onder de naam Twelve, een verwijzing naar de twaalfde man. De koppeling met sport is bewust gemaakt, omdat de roots van het bedrijf in de sportwereld liggen.

Twelve is begonnen als ontwikkelaar van gebruiksvriendelijke kassasystemen om diverse sportverenigingen van betaalgemak te voorzien.  Het kassasysteem kenmerkt zich door gebruikersgemak , inzicht en controle. Meer dan 2500 lokale sportverenigingen maken er inmiddels gebruik van. Daarnaast bedient de onderneming ook met succes andere marktsegmenten zoals horeca, buurthuizen, onderwijsinstellingen, stadions en evenementen.

Lees meer op www.twelve.eu

Locatus
14-12-2015

Locatus verzamelt al ruim 15 jaar zelf informatie over alle winkels en consumentengerichte, dienstverlenende bedrijven. Dus van modewinkel tot kapper of van restaurant tot benzinestation. Veldwerkers bezoeken en onderzoeken jaarlijks alle winkelgebieden in de Benelux, en steeds meer winkelgebieden in de grote Europese steden.

Locatus registreert gegevens, zoals (winkel)naam, winkelverkoopvloeroppervlak, formule en branche. Naast informatie op pandniveau bevat de database ook gegevens over winkelgebieden, verzorgingsgebieden, passanten, digitale plattegronden en analysetools. Deze retailinformatie helpt retailers, banken, vastgoedpartijen en gemeenten om de juiste beslissingen te nemen over winkel(locatie)s.

Lees meer op www.locatus.com

Gen25
04-09-2015

Per 4 september participeert het MBO & Groei Fonds (MGF) in de succesvolle IT onderneming Gen25. Gen25 is een partner van Salesforce en ontwikkelt applicaties en branche specifieke oplossingen voor haar klanten op het Salesforce platform.

Lees meer op www.gen25.com

Bio-Connect
01-09-2015

Bio-Connect, opgericht in 2004, is een gespecialiseerd distributeur van life-science reagentia. De markt waarin Bio-Connect opereert, Life Sciences and Health, is uitgeroepen tot een van de 9 topsectoren.

Lees meer op www.bio-connect.nl

MarquesVormmakers
01-07-2014

MarquesVormmakers ontwerpt en realiseert ruimtelijke presentaties in de breedste zin van het woord. Ze maken stands, interieurs, mobiele presentaties, showrooms maar richten bijvoorbeeld ook musea in. Marques Vormmakers is sterk in het op heldere en krachtige wijze overbrengen van een verhaal. Voor de Rabobank ontwierp en bouwde Marques Vormmakers een prachtige stand in het Holland Heineken Huis.

Lees meer op www.marquesvormmakers.nl

You Sure
01-04-2014

DIN Assuradeuren en You Sure zijn de meest bekende merken van Just for Us. DIN Assuradeuren is gevolmachtigd om producten van gerenommeerde verzekeraars onder hun eigen merk te verkopen. You Sure is een innovatieve assurantietussenpersoon met vestigingen in Puttershoek, Ridderkerk, Nieuw Vennep, Heerhugowaard en Heerjansdam. You Sure onderscheidt zich door hun snelheid, persoonlijke benadering en service.

Lees meer op www.yousure.nl

Mat-tech
01-01-2013

Mat-tech is een specialist op het gebied van hightech solderen. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen. Mat-tech Development & Testing is gespecialiseerd in de ontwikkeling, optimalisatie en toepassing van allerlei soldeertechnieken. Mat-tech Production produceert in opdracht van derden hightech soldeerwerk. Het in Son gevestigde bedrijf heeft een internationaal klantenbestand.

Lees meer op www.mat-tech.com