Ervaringen

Joep van den EijkelAls ondernemer probeer je je visie, strategie en groeiambities zo goed mogelijk uit te voeren. Via de bank kwamen wij bij MBO & Groei Fonds terecht. Naast een financiering ontdekte wij al snel dat wij er ook goede adviseurs bij kregen.
De partners Ab en Paul hadden zich snel ingeleefd in onze gedachte wereld en branche. Hun klankbord functie is net zo waardevol als de financiering. Het voelt echt alsof je samen met de uitvoering bezig bent, en dat geeft rust , kracht en betrokkenheid.
Joep van den Eijkel (You Sure)


Joep van den EijkelVanaf het allereerste contact kreeg ik het gevoel dat MBO & Groei Fonds mij als ondernemer wilde helpen. Dit gevoel is in alle volgende contacten alleen maar bevestigd, waardoor we binnen 8 weken van eerste contact tot finaal contract konden komen. De basis doelstelling van MBO, om hun aandeel op termijn terug te verkopen aan de ondernemer, gaf mij veel vertrouwen. Tenslotte, MBO is voor mij niet alleen een "geldschieter", maar ook een zeer waardevolle sparring partner gebleken.
Gerard Zandbergen (l) met de aandeelhouders van Locatus 


 Gijs Martens“Je merkt dat Ab en Paul zelf ondernemers zijn. Ze spreken dezelfde taal en dat maakt dat je snel met hen kan schakelen”.

Gijs Martens, CEO Gen25

 

 

 


Mo Biglari

"We hebben een Raad van Advies gevormd waarin ook mijn zoon plaats heeft genomen.  Samen bespreken we de uitdagingen op deelgebieden en we streven er ook naar om  oplossingsgericht te werk te gaan. Lekker praktisch en een prettige toevoeging aan mijn  ondernemerschap”.

  Mo Biglari, DGA Mattech

 


Ron van Ommeren

“Mooi zo’n sparring partner in ons bedrijf… Inspirerend, out of the box en altijd  bereikbaar… Daar heb je wat aan”

Ron van Ommeren, Modulo Beton Milieustraten

 

 

 

 


Bart Berkhout

"Bij MBO & Groei Fonds gaat het niet alleen om de cijfers en de euro`s, maar juist ook om een plezierige samenwerking met veel toegevoegde waarde" 

Bart Berkhout, Directeur Marques Vormmakers

 


Pieter Paul van Heeswijk

"Wat ik fijn vind aan de samenwerking en de totstandkoming van de deal is de snelheid en doortastendheid waarmee Ab namens MBO & Groei Fonds handelt. Het is een plezierig traject geweest die leidde tot een mooie closing. In tegenstelling tot andere partijen merk je dat Ab (en Paul) zelf ondernemers zijn en begrijpen hoe een jong bedrijf in elkaar steekt. De openheid en het duidelijk aangeven wat de afspraken zijn heeft ook zeker meegewerkt aan een goede afronding. "

Pieter Paul van Heeswijk, Director of Finance and Product Development LCG


Pieter Paul van Heeswijk

"De food-retail wereld is snel en dynamisch. Het team van MBO & Groei Fonds is duidelijk gewend om snel te schakelen en te acteren. Dat maakt de samenwerking voor ons erg prettig. Bovendien zijn het ervaren mannen waarmee wij goed kunnen brainstormen over uiteenlopende onderwerpen als merk, cashflow, strategie, lokatie keuze etc.”

Wouter en Esther Staal, eigenaren en managing directors Yoghurt Barn


Bij het MBO & Groei Fonds heb ik niet alleen een financieel partner gevonden maar ook een team dat mij op alle vlakken behulpzaam is. Het tactisch handelen van Paul en de kritische analyse van Stefan hebben mij erg goed geholpen bij de  overname en bij de onderhandeling met leveranciers.
Naast de  kennis en kunde zijn ze erg betrokken en behulpzaam in alles wat ik als bedrijf onderneem. De openheid, oprecht en kritische houding zijn erg motiverend.

Het is vooraf heel moeilijk in te schatten, maar ik heb wat dit betreft de beste keuze gemaakt.

Anand Lachmansingh, eigenaar en general manager Bio-Connect Life Sciences


 

Om onze groei te versnellen waren wij bewust op zoek naar een sterkte partner. Met MBO & Groei Fonds hebben wij die gevonden, niet alleen op financieel gebied, maar juist ook als sparring partner voor het management. Het is erg prettig dat zij snel kunnen schakelen en altijd bereikbaar zijn! 

 Hans Maltha, CEO bij Burst